NAKON PISANJA "SLOBODNE BOSNE": Vulinova maska za lice izazvala veliku pažnju javnosti (FOTO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina i načelnika Generalštaba Vojske Srbije, generala Milana Mojsilovića, položio je vijenac na Spomenik Neznanom junaku na Avali povodom obilježavanja Dana oslobođenja Beograda.

  • Mini market

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 5

Pažnju javnosti tom prilikom privukla je neobična maska ministra odbrane Srbije Vulina.

Naime, na zaštitnoj maski ministra Vulina bila su dva ukrštena srca sa zastavama Srbije i Republike Srpske. Ispod je i poruka: “Srbija i Srpska.”

 Vulinova maska za lice izazvala veliku pažnju javnosti (FOTO) 

Izvor: MOD

 Vulinova maska za lice izazvala veliku pažnju javnosti (FOTO) 

Izvor: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

 Vulinova maska za lice izazvala veliku pažnju javnosti (FOTO) 

Izvor: Tanjug

Podsjetimo, "Slobodna Bosna" jučer je objavila vijest o "zanimljivoj" maski koju je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin nosio u "Štark areni", a kako je sve jučer izgledalo, pogledajte OVDJE. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...