„SB“ NA LICU MJESTA: Almir Čehajić Batko, nakon hapšenja, predat na ispitivanje u Tužilaštvo Kantona Sarajevo, očekuje se odluka o pritvoru… (VIDEO)

Almir Čehajić Batko, koji je jučer uhapšen zbog sumnje na pranje novca i zloupotrebu položaja, predat je u nadležnost Tužilaštva KS.

  • Vijesti

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 1

Tužilac će nakon ispitivanja donijeti odluku o tome hoće li zatražiti pritvor ili će biti pušten na slobodu.

Almir Čehajić Batko uhapšen je u akciji kodnog naziva “Network”, koju su izveli pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu.

Batko je uhapšen zbog pranja novca i zloupotrebe položaja u projektu „Otvorena mreža“. Sumnjiči se da je zloupotrijebljen novac od liječenja.

Pogledajte izjavu glasnogovornice Tužilaštva Kantona Sarajevo Azre Bavčić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...