VUČIĆ U NEDOSTATKU IDEJA ZA SAMOPROMOCIJU: Niko u regionu nema ovo... Pa, to nije "Beograd na vodi"?! (VIDEO)

Nije teško demantovati Vučićeve neistine, naprotiv...

  • Regija

  • 21. Okt. 2020  21. Okt. 2020

  • 0

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, u nedostatku ideja za samopromociju, fotografisanje i obraćanje javnosti pred kamerama, često ide "na siguricu" - obiđe "Beograd na vodi" i pred ekipom novinara koje povede sa sobom, započne samohvalisanje koje smo do sada čuli nebrojano puta, da će ovo biti najljepši dio, ne samo u Evropi, već i u svijetu. Ako ništa drugo, demantuje ga videosnimak koji je slučajno nastao u Tirani.

Već godinama, kada je riječ o famoznom projektu "Beograd na vodi", za koji arhitekte i stručnjaci tvrde da je najveći promašaj i da mu ovdje nije mjesto, Vučić se hvali kako je ovo nešto spektakularno, dosad neviđeno, da će biti najljepše šetalište u jugoistočnoj Evropi, pa čak i u svijetu, piše Direktno.rs.

- Od prljavštine i rugla stvorili smo jedan od najmodernijih i najlepših delova ne samo u regionu, već u čitavoj jugoistočnoj Evropi - kazao je Vučić u najnovijem obraćanju s gradilišta "Beograd na vodi".

Nešto slično ponovio je u augustu, samo što je otišao korak dalje: 

- Od smetlišta, đubrišta, najgoreg mesta za okupljanje najgorih, napravili smo jedno od najlepših mesta u Evropi i svetu - tvrdio je.

Nije teško demantovati Vučićeve neistine, naprotiv... Dovoljno je da se slučajno na društvenim mrežama pojavi snimak iz Tirane, sa pozadinom gradilišta koje bar jednako izgleda kao ono na obali Save.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...