„JA SAM ODGOVORAN…“: Zidane očajan nakon debakla Real Madrida u Ligi prvaka, najavio je promjene pred utakmicu godine…

Real Madrid je novu sezonu Lige prvaka otvorio iznenađujućim porazom od Shakhtara sa 2:3.

  • Sport

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Igrači prvaka Španije su u prvom poluvremenu djelovali poput razbijene vojske, jer su Ukrajnici postigli čak tri gola.

U izjavi poslije utakmice Zinedine Zidane je preuzeo odgovornost te je poručio da što je prije moguće mora potražiti rješenja.

"Loš trenutak... Igrači su na terenu i trče, ali nisam vidio tim onako kako sam želio, a kada je to tako, onda je tvoja greška. Dobra stvar je što smo imali reakciju u drugom dijelu", kazao je Francuz.

"Igrači ovo ne zaslužuju, jer su šampioni i to me muči. Ja sam odgovoran i moram potražiti rješenja. To ću i uraditi. Igrači na terenu trebaju rješenja."

Naredni ispit za Real je meč s Barcelonom, susret koji se ne smije izgubiti.

"Vidjet ćemo. Trebamo pregledati ovu utakmicu i onda se pripremiti za sljedeću. Znamo da je subota vrlo brzo i vidjet ćemo", rekao je Zidane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...