STRAVIČAN ZLOČIN U SUSJEDSTVU: Policija u stanu zatekla dvoje mrtvih, sumnja se da se radi o ubistvu i samoubistvu, mještani svjedoče o svađi...

Susjedi u ulici ostali su zatečeni kad su vidjeli kako se kod susjeda zaustavlja Hitna i nekoliko policijskih vozila.

  • Hronika

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Stravičan zločin dogodio se sinoć u zagrebačkom Susedgradu.

U 20.20 sati u stanu u ulici Orešje pronađeno je mrtvo tijelo jedne osobe. Pronađen je i teško ranjen muškarac koji je po dolasku policije i Hitne pomoći davao znakove života, ali je i on ubrzo podlegao stravičnim povredama.

"U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije, odnosno je li u pitanju ubojstvo i samoubojstvo ili dvostruko ubojstvo, dok se za počiniteljem traga", poručuju iz policije.

Susjedi u ulici ostali su zatečeni kad su vidjeli kako se kod susjeda zaustavlja Hitna i nekoliko policijskih vozila.

"Ne znam što se točno dogodilo u stanu na prvom katu i tko je na kraju mrtav, ali znam samo da se tijekom popodneva čula svađa. Čule su se i klasične psovke i trajalo je to dosta dugo s kraćim pauzama. Ljudi pucaju k'o kokice, kako se ono kaže", kazao je očevidac reporterima "Jutarnjeg lista".

Načuo je, dodaje, da se "najvjerovatnije radi o ubistvu i samoubistvu".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...