ZASTRAŠUJUĆE BROJKE IZ SUSJEDSTVA: Najgori dan u glavnom gradu Hrvatske od početka epidemije...

Što se tiče novih mjera, rekao je da su postojeće dovoljne i da se njima situacija može staviti pod kontrolu ukoliko se građani budu pridržavali propisanih mjera.

  • Regija

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Kako je rekao Zvonimir Šostar za N1, u Zagrebu je danas 705 novih slučajeva zaraze, a testirano je više od 1.900 ljudi. Najgori je ovo dan u glavnom gradu Hrvatske od početka epidemije.

Šostar je već jučer rekao da danas očekuje rekord za Zagreb.

Kazao je da sada plaćaju danak slobodnog ponašanja i nepridržavanja mjera od prije 10-20 dana.

Šostar je rekao i da će se otvoriti nova lokacija za testiranje u Novom Zagrebu.

"Razgovarali smo o istočnom parkiralištu velesajma. Problem je što moramo imati struju i internet zbog registracije osoba koje dolaze na testiranje, ali mislim da ćemo to riješiti", ističe.

Što se tiče novih mjera, rekao je da su postojeće dovoljne i da se njima situacija može staviti pod kontrolu ukoliko se građani budu pridržavali propisanih mjera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...