VOŽDU IZ LAKTAŠA OPET NEĆE BITI DOBRO: U Americi osvanuli predizborni plakati podrške Bidenu na bosanskom jeziku...

Bliže se američki predsjednički izbori, a kandidati Donald Trump i Joe Biden vode bitku za svaki glas.

  • Društvo

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 0

Bosanskohercegovačka zajednica u Americi također je važan dio izbornog procesa pa je na ulicama američkih gradova moguće vidjeti i bilborde na bosanskom jeziku.

U američkoj saveznoj državi Illinois osvanula je poruka bivšeg američkog ambasadora u BiH Thomasa Millera, koji je podsjetio Bosance i Hercegovce na Bidenovo prijateljstvo prema BiH, prenose Vijesti.ba

“Joe Biden je dokazani prijatelj BiH prije, tokom i poslije rata”, navedeno je u poruci Millera.

Joe Biden je više puta iskazao svoje prijateljstvo i podršku našoj zemlji, a prije nekoliko dana je objavio i dokument u kojem se nalazi njegov plan za Balkan i BiH ukoliko postane novi predsjednik SAD-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...