PALMA POHVALIO SKROMNOST IVICE DAČIĆA: "Dok nije postao ministar, imao je samo jedne pantalone, one što nose električari..." (VIDEO)

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma danas je u Skupštini Srbije, tokom rasprave o imenovanju novog predsjednika parlamenta, u svom maniru pohvalio svog koalicionog partnera Ivicu Dačića i posebno istaknuo njegovu skromnost.

  • Mini market

  • 22. Okt. 2020  22. Okt. 2020

  • 1

Govoreći o imenovanju lidera SPS-a Ivice Dačića za predsjednika Skupštine Srbije, Palma je, između ostalog, rekao: 

- Ivica Dačić je skroman čovek. Da vam kažem, on je na moru bio za ovih 12 godina pet puta i to sam ga ja vodio u Grčku, gde je najjeftinije u Paraliji... gde svi jedu giros! Ivica i ja jedemo giros sa ljudima... Dok nije postao ministar inostranih poslova, imao je jedne pantalone, odnosno dva para. Jedne one što nose električari pa stavljaju šrafciger u džep... i onda je bila kritika njegovih savetnika da kažu, "ej, bre, čoveče ne predstavljaš ti samo sebe"... Jedva smo ga naterali da kupi tri odela! - rekao je Palma.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...