DRAŠKOVIĆ POKOPAO VOŽDA: “On se nalazi na čelu kriminalne hobotnice koja pljačka, pustoši i uništava RS… Siguran sam da će se praunuci i svi potomci stidjeti Dodika”

"Siguran sam da će se praunuci i svi potomci stidjeti Dodika kad se otkrije sva istina o njemu i njegovom kriminalu, šta je radio od svog naroda i Republike Srpske, koju pretvara u svoj privatni posjed“, kaže Drašković.  

  • Mini market

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 1

Nakon što je Milorad Dodik u Trebinju izjavio, odgovarajući na pitanja novinara, da ne zna ko je Rodoljub Drašković, uslijedila je i reakcija predsjednika koncerna "Swisslion", koji je poručio da to najbolje govori o Dodikovom karakteru i da će ga se, kako je naveo, stidjeti potomci.

"Ta izjava Milorada Dodika, da ne zna ko je Rodoljub Drašković, investitor koji je u Republiku Srpsku u posljednjih 15 godina uložio stotine miliona eura u realni sektor, koji zapošljava hiljade radnika u proizvodnji, Republici Srpskoj i BiH plaća stotine miliona maraka poreza, najbolje govore o njegovom karakteru i ko je on ustvari", naveo je Drašković, optuživši Dodika da se nalazi na vrhu kriminalne hobotnice u Republici Srpskoj, piše TVBN.

"On (Dodik) se nalazi na čelu kriminalne hobotnice koja pljačka, pustoši i uništava Republiku Srpsku, zbog koje ja i ostali biznismeni ne možemo normalno da radimo i poslujumo, privređujemo i zapošljavamo narod. Siguran sam da će se praunuci i svi potomci stidjeti Dodika kad se otkrije sva istina o njemu i njegovom kriminalu, šta je radio od svog naroda i Republike Srpske, koju pretvara u svoj privatni posjed“, kazao je Drašković.  

Kako prenosi Nebojša Vukanović na svom blogu, Drašković je tokom obilaska Hercegovine najavio da će nastaviti da investira u Hercegovinu i otvara nova radna mjesta, ali pod uslovom da Dodik i SNSD budu poraženi na izborima i da dođe do promjene vlasti i ambijenta, jer u postojećem političkom ambijentu reketiranja i ucjena ne može da posluje i investira.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...