A ŠTA AKO POKUŠA?: "Niko bez maske ne može u prodavnicu, čak ni Vučić"

Natpis je tu, prije svega, zbog mušterija koje svakodnevno cirkulišu radnjom.

  • Šareni svijet

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 0

U današnjoj Srbiji rijetki su oni koji kritikuju vlast i predsjednika države - makar i u šali, piše portal Nova.rs.

Međutim, fotografija iz jednog lokalnog supermarketa koja se širi društvenim mrežama, govori baš suprotno i njen narativ sugeriše da niko nije povlašten, pa čak ni najmoćniji čovjek u Srbiji.

“Niko bez maske ne može ući u prodavnicu! Čak ni A. Vučić”, kratko i jasno stoji na natpisu ispred jedne lokalne radnje.

Natpis je tu, prije svega, zbog mušterija koje svakodnevno cirkulišu radnjom.

On sugeriše da je poštivanje mjera predostrožnosti obavezno, odnosno da niko ne može ući u lokal bez maske.

Dio u kojem se spominje Aleksandar Vučić, govore na mrežama, aludira na činjenicu da se predsjednik Srbije više puta tokom pandemije pojavio u javnosti bez zaštitne maske. Posljednji put kao student u slušaonici punoj adolescenata.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...