KAKVA MAJSTORIJA: Pogledajte fenomenalan potez Michaela Antonija za vođstvo West Hama

Manchester Cityju na startu sezone baš i ne ide najbolje, tim Pepa Guardiole ne može povezati dvije dobre utakmice, a u tom su ritmu 'građani' nastavili i u 7. kolu u gostima kod West Hama.

  • Sport

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 0

Domaćini su poveli u već 18. minuti sjajnim golom Michaela Antonija koji je 'polumakazicama' pogodio za 1:0 nakon ubačaja Coufala.

City je do izjednačenja stigao u 51. minuti, za 1:1 pogodino je Foden nakon sjajne solo akcije Cancela.

Pep Guardiola u završnici je krenuo po sva tri boda, ubacio je De Bruynea i Zinčenka, ali nevjerovatno je što su sve uspjeli promašiti igrači Cityja. Iskreno, ni 'čekićari' se u samom finišu susreta nisu iskazali.

Pablo Fornals je u 84. minuti s centra pobjegao odbrani Cityja i sam krenuo prema Edersonu. Neshvatljivo, ali s 20 metara je neuspješno pokušao lobovati golmana 'građana'. 

I na drugoj su se strani ispromašivali Mahrez i De Bruyne, pa je utakmica završila bez pobjednika, 1:1.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...