SASTANAK BEZ DNEVNOG REDA: Prijedorski SDS i DNS saradnju dogovaraju u memljivoj radionici; SNSD-ovce zovu...

Nakon što je DNS napustio koaliciju sa SNSD-om i na entitetskom i na državnom nivou, sve je vidljivije približavanje SDS-a i DNS-a u Prijedoru.

  • Mini market

  • 25. Okt. 2020  25. Okt. 2020

  • 0

Lider prijedorskog SDS-a Milan Tubin juče je na svom Facebook profilu objavio fotografiju sa šefom Kluba odbornika DNS-a u SO Prijedor Goranom Predojevićem uz komentar : ''Zajedničkim snagama protiv 'crvenih'!''

Tubin se Predojeviću, prenosi BN TV, zahvalio na pozivu za sastanak i prijatnom druženju, napisavši i da idu ''zajedničkim snagama sa svojim građanima do pobjede". Novi vjetrovi nakon odlaska DNS-a u opoziciju, prvo su zahvatili Pale gdje je OO DNS-a odmah podržao kandidata PDP-a za načelnika opštine Nenada Vukovića, a podrška opozicionim kandidatima stiže i iz mnogih drugih opština.

I neće biti iznenađenje ako SDS i PDP ubrzo donesu odluku o podršci kandidatima DNS-a u nekim opštinama, među kojima je grad Prijedor jer opozicija ne želi da on padne u ruke SNSD-a, ali i očekuje punu podršku DNS-a u nekim svojim uporištima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...