"ŠTA SAM SAD HTEO DA KAŽEM, POBEGLA MI MISAO": Poslanik u skupštini Srbije postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Borisav Kovačević, diplomirani filolog i istaknuti član PUPS se tokom svog jučerašnjeg obraćanja u Skupštini Srbije zbunio i zaboravio šta je želio da kaže

  • Regija

  • 25. Okt. 2020  

  • 0

Nakon što mu je vrijeme isteklo, on se, želeći da što prije kaže sve ono što je htio, malo zbunio pa je zaboravio i šta je želeo da kaže.

"Ovde je moj kolega... mmmm... pominjao malopre... ovaj... mmmm.... pobegla mi je misao", rekao je Kovačević nakon skoro pola minuta pokušaja da se seti šta je kolega rekao, a on mislio da kaže.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...