DR. HASAN TANOVIĆ POZITIVAN NA KORONU: Kandidat "četvorke" za načelnika općine Novo Sarajevo objavio...

- Sve predizborne aktivnosti ću nastaviti putem društvenih mreža i online platformi, koliko mi to uslovi budu dozvoljavali. Nadam se da ćete svi vi ostati u dobrom zdravlju i da ćemo se uskoro sresti na terenu. Sve vas molim da čuvate sebe i svoje najmilije i poštujte propisane mjere zaštite. Živi i zdravi bili - poručio je Tanović.

  • Hronika

  • 25. Okt. 2020  26. Okt. 2020

  • 1

Doktor Hasan Tanović, kanadidat "četvorke" za načelnika Općine Novo Sarajevo, pozitivan je na korona virus.

U objavi na društvenim mrežama Tanović je napisao kako je jučer u poslijepodnevnim satima imao temperaturu koja se nije povlačila do jutros. Testirao se na Covid-19 i danas je dobio pozitivan nalaz.

"Ja se trenutno osjećam dobro i nemam nekih izraženih simptoma bolesti. U naredne dvije sedmice ću biti u samoizolaciji i pokušati da se što brže i uspješnije oporavim. Znam da smo zajedno započeli jedan ozbiljan politički proces, ali zdravlje sviju nas je u ovom trenutku prioritet. Sve predizborne aktivnosti ću nastaviti putem društvenih mreža i online platformi, koliko mi to uslovi budu dozvoljavali. Nadam se da ćete svi vi ostati u dobrom zdravlju i da ćemo se uskoro sresti na terenu.Sve vas molim da čuvate sebe i svoje najmilije i poštujte propisane mjere zaštite. Živi i zdravi bili", poručio je Tanović.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...