IMAMO NAJSVESTRANIJU KANDIDATKINJU NA IZBORIMA: Mlada SNSD-ovka Anja Ljubojević "mami" birače svojim znanjima i vještinama; ona "motoriše, kreči, kosi, kuha, i pravi likere"! (FOTO)

Borba za ostanak na vlasti u Banjoj Luci jedan je od najvažnijih ciljeva Milorada Dodika i SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima. Prema nekim anketama, opozicija ima realne izglede da osvoji vlast u glavnom gradu RS-a, a mladi i ambiciozni Draško Stanivuković, njen kandidat za gradonačelnika, ozbiljno prijeti preuzimanjem gradonačelničke funkcije od aktuelnog gradonačelnika Igora Radojičića, člana SNSD-a.

  • Mini market

  • 27. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 1

To je mogući razlog što je SNSD odlučio podmladiti svoje izborne liste i na njima prvi put dati priliku novim, nepoznatim ambicioznim djevojkama i mladićima. Jedna od njih je zacijelo i Anja Ljubojević, 25-godišnja kandidatkinja za odbornicu u Gradskoj Skupštini Banja Luke.

U propagadnom materijalu mlada Ljubojević navodi sve vještine i znanja koje je stekla, pri čemu posebno naglašava vještinu "debatovanja" za koju je više puta nagrađivana u debatnim takmičenjima.

Ali, to nije sve. Mlada i svestrana SNSD-ovka je i "dugogodišnji gejmer i prati sport". Pored toga "voli i prirodu i životinje". Uprkos svim obavezama, Anja pronađe i malo slobodnog vremena, a tada najradije "motoriše, kreči, kosi, kuha i pravi likere". 

Prošla-neprošla na izborima za odbornicu, mlada SNSD-ovka Anja, sa ovakvim dijapazonom afiniteta i umijeća, uopće ne mora brinuti za svoju budućnost, u politici, ili izvan nje! 

("SB")

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...