HRVATSKA PJEVAČICA NA METI NAPASNIKA: Ninu Badrić uznemiravao nepoznati muškarac, došao na Hvar zbog nje, reagirala policija…

Ljetos je sličnu situaciju imala i Jelena Rozga (43), koju je muškarac uznemiravao za vrijeme karantina, a pojavio joj se i na kućnim vratima. I u njenom slučaju morala je reagirati policija.

  • Estrada

  • 28. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 1

Nina Badrić (48) zbog višegodišnjeg je uznemiravanja muškarca, koji je s njom želio ostvariti prisniji odnos, morala potražiti pomoć policije, piše Slobodna Dalmacija. Navode kako je pjevačica proživljavala pravu dramu, koja je kulminirala službenom prijavom neugodnog obožavatelja. 

Pjevačica ga je odlučila prijaviti jer ju je učestalo uznemiravao u Zagrebu, a zatim i na Jelsi, na otoku Hvaru, gdje Nina ima stan te redovno boravi u svojim slobodnim trenucima. Nina je odbijala svaki oblik komunikacije, no uporni muškarac nije odustajao pa je cijeli slučaj završio prvo na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, a kasnije je sve prebačeno na isto odvjetništvo u Zagrebu, s obzirom na to da muškarac u glavnom gradu Hrvatske ima prebivalište.

Policija je reagirala promptno, a muškarac je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze s njom, kao i zabranu uhođenja ili uznemiravanja, nakon čega je sve konačno ipak prestalo. 

Ljetos je sličnu situaciju imala i Jelena Rozga (43), koju je muškarac uznemiravao za vrijeme karantina, a pojavio joj se i na kućnim vratima. I u njenom slučaju morala je reagirati policija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...