ŠTA SE DOGODILO U REALOVOJ SVLAČIONICI: Sergio Ramos pobjesnio na dvije velike zvijezde nakon očajnih igara, kulminiralo je nakon "El Clasica"…

Pozivajući se na izvještaje iz Španije, "Daily Mail" tvrdi kako se Sergio Ramos u svlačionici sukobio sa dvije velike zvijezde Real Madrida zbog njihovih loših nastupa.

  • Sport

  • 28. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 0

Kapiten Reala "postrojio" je Isca i Marcela, koji se ne trude dovoljno dobro kada dobiju priliku za igru. Prvo se okomio na sunarodnjaka, a onda i na Marcela, koji je jedan od zamjenika kapitena.

Marcelo je bio kapiten u porazu od Shakhtara iz Donetska, dok je Isco bio starter protiv Valladolida i Cadiza, kada ga je Zidane zamijenio na poluvremenu.

Do verbalnog sukoba je došlo nakon "El Clasica", ali španski mediji su ovu priču u javnost plasirali tek uoči utakmice Lige prvaka protiv Borussije Moenchengladbach.

Da ima istine u svađi u svlačionici, potvrđuje i činjenica da Zidane u Njemačkoj nije dao priliku za igru Iscu i Marcelu, a Real se od novog poraza uspio spasiti u posljednji čas.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...