POZNATA GLUMICA PRVI PUT PROGOVORILA O BORBI ZA ŽIVOT: Dijagnosticirana joj je teška bolest, osam mjeseci je provela u bolnici...

Javnost je možda najbolje zna po ulozi Mindy Chen, bogate Kineskinje koja je došla u Pariz gdje prvo radi kao dadilja, a potom ostvaruje i dugo željenu pjevačku karijeru. Riječ je o 29-godišnjoj američkoj glumici Ashley Park, azijskog porijekla.

  • Show

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

Zbog sporedne uloge u hit-seriji „Emily u Parizu“, prvo nije bila u centru pažnje, ali sada je javnost doznala za njezinu dugogodišnju borbu s leukemijom i izazvala je velik interes.

„Često mi ljudi postavljaju pitanje o mom iskustvu i uopće mi ne smeta pričati o tome. Smatram da je to čak potrebno“, rekla je zvijezda Broadwaya za "Cosmopolitan".

Naime, u dobi od 15 gosina Ashley su dijagnosticirali leukemiju te je čak osam mjeseci provela u bolnici. Njezina borba s ovom teškom bolesti na kraju je završila dobro po glumicu.

„Nikad nisam htjela biti 'djevojka iz Azije', isto kao što mi se nije sviđalo kad sam sa 16 godina postala 'ona ćelava i bolesna djevojka“, iskreno je govorila Ashley.

Rekla je i da nije željela zatvarati oči pred svojom bolešću, ali je odlučila da ne želi znati o nuspojavama, poput onih da kasnije neće moći imati djece ili da bi joj srce moglo prestati raditi.

„I dugo nakon što sam ozdravila vjerovala sam da će, ako zloćudnoj bolesti dozvolim da mi promijeni život, bolest biti pobjednica“, objasnila je Park.

Gluma je ovu mladu nadu spasila od svega, na pozornici je pronašla svoj ispušni ventil i bijeg od crnih misli.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...