OKONČANJA POSTIZBORNE DRAME U CRNOJ GORI NI NA VIDIKU; MEDOJEVIĆ BIJESAN NA KRIVOKAPIĆA: "To može izjaviti neko ko ima dil s Đukanovićem"

Povodom ocjene mandatara Zdravka Krivokapića da bi Vlada imala “niži nivo reputacije” ako bi u njoj bili politički lideri Nebojša Medojević, Andrija Mandić i Milan Knežević, reagovao je danas lider Pokreta za promjene, koji je naveo da to može izjaviti samo neko ko je “napravio dil sa Milom Đukanovićem“.

  • Regija

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

“Protiv njega nije rekao nijednu riječ. Smeta DF, ne smeta DPS”, napisao je Medojević na Twitter nalogu.

Podsjetimo, Krivkapić je jučer kazao da vlada u kojoj bi bili Mandić, Knežević i Medojević, ne bi bila svesrdno prihvaćena od relevantnih međunarodnih institucija.

“A zašto je priča o liderima toliko bitna? Svi u Crnoj Gori znaju da me Andrija Mandić sigurno nije postavio za nosioca liste. Ja nemam nikakvu obavezu ni prema jednom političkom lideru niti prema bilo kome”, rekao je Krivokapić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...