"ZLURADA VIJEST PO NALOGU IZ BEOGRADA…": Mitropolija za lažnu vijest o smrti Amfilohija optužila Vučićeve medije

"Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije jeste priključen na respirator, ali je veoma ružno što je objavljena vijest da je umro bez prethodne provjere", rekli su iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

  • Regija

  • 30. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 2

- Amfilohijevo stanje je ozbiljno i pod konstantnim je nadzorom ljekara. Ukoliko se njegovo stanje ne bude pogoršavalo, velike su šanse da već sutra krene i da se oporavlja. Zlurada vijest o smrti Amfilohija stigla je iz Beograda - naveli su iz Mitropolije crnogorsko-primorske za Nova.rs i dodali:

- Kontaktirali smo dopisnika 'Večernjih novosti' i on nam je rekao da nije upoznat s tom viješću i da nije odgovoran za tu laž. Veoma smo razočarani ovakvim njihovim gestom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...