PROCURILE PRVE FOTKE NAKON VELIKOG SKANDALA: Slavni muzičar je jedva stajao na nogama, pomagali su mu da izađe iz automobila... (FOTO)

Legendarni muzičar (69) izašao je iz automobila pomoću štapa, a asistenti su mu pomogli da sjedne u invalidska kolica.

  • Show

  • 30. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 0

Phil Collins izgledao je prilično slabašno kad je stigao u muzički studio u Londonu, gdje se sastao s kolegom iz "Genesisa" Mikeom Rutherfordom.

Legendarni muzičar (69) izašao je iz automobila pomoću štapa, a asistenti su mu pomogli da sjedne u invalidska kolica. Naime, Collins je nedavno podvrgnut operaciji leđa, zbog čega teško stoji.

image Foto: Profimedia

Članovi grupe "Genesis" bacili su se na probe uoči njihove prve turneje nakon 14 godina. Phil je povratničku turneju najavio još u oktobru 2016. nakon izlaska iz muzičke mirovine. Muzička ikona planirala je svoj povratak započeti sa pet koncerata u londonskom "Royal Albert Hallu", za šta su ulaznice rasprodane za samo 15 sekundi. No, nakon što je pao u kupaonici u svom domu i teško se povrijedio, bio je prisiljen otkazati planove. Problemi s leđima traju i dan-danas.

  image Foto: Profimedia

No, Collins trenutno ima još stvari na umu osim muzike, jer proživljava pravu dramu s bivšom suprugom Orianne Cevey (46). Naime, pod izlikom da ide na službeni put, ona se u augustru tajno vjenčala sa svojim ljubavnikom Thomasom Batesom (30) te su se nakon toga oboje preselili u vilu u Miamiju koju je dijelila s Collinsom.

image Foto: Profimedia

U međuvremenu je ona optužila Phila da je špijunira i da je po kući postavio kamere kako bi je mogao nadzirati. 

Phil i Orianne imaju dvojicu sinova Nicholasa (19) i Matthewa (15), a muzičar iz prethodnih veza ima još troje djece Simona, Lily i usvojenu Joely.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...