BOMBA IZ DAGESTANA: Khabib se vraća u ring, ispunit će posljednju želju svoga oca...

Khabib Nurmagomedov, neporaženi UFC prvak, savladao je u subotu Justina Gaethjea odbranivši naslov u lakoj kategoriji, ali je odmah nakon borbe bacio rukavice na pod i šokirao javnost objavivši kraj karijere.

  • Sport

  • 30. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 0

Njegova odluka šokirala je sve, uključujući i predsjednika UFC-a Dana Whitea.

No, White više nije toliko siguran da se Nurmagomedov zaista prenzionisao. To se može zaključiti prema komentarima koje je dao u četvrtak u emisiji "The Zach Gelb Show" na američkom CBS-u. White je rekao da je bio u razgovorima s Khabibom i vjeruje da bi borac mogao odraditi još jednu borbu kako bi poboljšao svoj neporaženi rekord na 30-0.

- Khabib i ja smo razgovarali. Bio je potpuno emotivan te noći kad je završio borbu protiv Gaethjea. Imam osjećaj da bi mogao ići na 30-0 - kazao je White, a potom bio znatno konkretniji:

- Da. Mislim da se neće povući. Njegov otac je htio da dođe do skora 30-0. Mislim da želi ispuniti želju svoga oca!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...