O OVOME JUTROS BRUJI SRBIJA: Evo šta Vučić radi usred korona-bombe...

Najveći tržni centar u regionu "Galerija Beograd" otvoren je jutros u okviru "Beograda na vodi", a svečanoj ceremoniji prisustvovao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

  • Regija

  • 30. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 0

- Napravili smo najlepšu promenadu u celoj Evropi, sa najviše zelenila, sa izlaskom na jednu od najlepših evropskih reka. Napraviil smo nekoliko fascinantnih zgrada, nekoliko bulevara, kao da nisu u Beogradu napravljeni. Ovde će da radi skoro 5.000 ljudi kada svi lokali budu puni. Na ovom objektu radilo je svakodnevno 1.100 ljudi, toliko porodica je živelo od toga - rekao je Aleksandar Vučić prilikom otvaranja TC "Galerija" u okviru kompleksa "Beograd na vodi".

Najveći tržni centar u regionu "Galerija Beograd" otvoren je jutros u okviru "Beograda na vodi", a svečanoj ceremoniji prisustvovao je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, piše Direktno.rs. 

- Od žabokrečine i udžerica, ceo kraj koji je ličio na smećarnik, pretvorili smo u najlepši deo jugoistočne Evrope. Uz nekoliko entuzijasta, u koje ubrajam i ministra finasija, Anu, ljude iz Grada, bilo nas je samo nekoliko, a trpeli smo napade sa svih strana. Danas uglavnom ćute. A napravili smo najlepšu promenadu u celoj Evropi - izjavio je Vučić, uz opasku da će se šoping-mol puniti u martu i aprilu kad prođe epidemija koronavirusa i kad stigne vakcina.

Svečanom otvaranju tržnog centra “Galerija”, uz predsjednika Srbije, prisustvovovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, direktor kompanije "Eagle Hills" Mohamed Alabar, kao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i njegov zamjenik Goran Vesić.

I dok se predstave u Narodnom pozorištu otkazuju, utakmice održavaju bez prisustva publike, radno vrijeme lokala skraćuje, Vučić otvara TC "Galerija Belgrade" uprkos rekordnom broju zaraženih (1.384) od koronavirusa. Sve podsjeća na ono kada su epidemiološke mjere popuštane uoči parlamentarnih izbora i navodi na to da se mjere pooštravaju kada nekim višim silama odgovara. A da li će ponovo kriviti građane ukoliko dođe do povećanja broja zaraženih, ostaje da vidimo.

S druge strane, ovo je još jedan u nizu tržnih centara u Beogradu koji u doba Aleksandra Vučića niču kao pečurke nakon kiše, dok pojedini dijelovi prijestonice kubure s najelementarnijim potrebama, poput kanalizacije, putne infrastrukture... O stanju srbijanskih bolnica ne treba ni trošiti riječi, to najbolje vide oni koji su prinuđeni da se liječe u uslovima kao iz 19. stoljeća.

U okviru objekta bit će oko 300 lokala i 50 restorana, kao i kino sa više od 1.700 mjesta pa se pitamo ko će Vučiću da dolazi u taj megalomanski objekt kad je sistematski uništio životni standard ljudi, a poboljšao ga nekolicini svojih najbližih i najvjernijih sljedbenika. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...