DŽAFEROVIĆ UPUTIO ERDOGANU TELEGRAM SAUČEŠĆA: "U našim molitvama i mislima..."

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Turske Recepu Tayyipu Erdoganu povodom zemljotresa u Izmiru.

  • Vijesti

  • 30. Okt. 2020  30. Okt. 2020

  • 1

"Poštovani predsjedniče Erdogan, s dubokom tugom i zabrinutošću sam primio vijest o zastrašujućem zemljotresu koji je pogodio područje grada Izmira.

U našim molitvama i mislima smo uz ljude u Izmiru i cjelokupan bratski turski narod.

Porodicama nastradalih i Vama upućujem moje iskreno saučešće, povrijeđenima želje za što brži oporavak, a pohvale i podršku naporima hrabrih članova spasilačkih službi koji su spasili živote brojnih ljudi", navodi se u telegramu.

(SB/Faktor) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...