KAKVA BLAMAŽA: Srbijanska pjevačica istetovirala pogrešnu riječ, sve je priznala pred kamerama...

Svi se smiju pjevačici iz Srbije.

  • Estrada

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 0

Srbijanska pjevačica Teodora Džehverović (23) ima nekoliko tetovaža, ali jedna je privukla veliku pažnju javnosti. Teodora je gostovala u „Ami G showu“ Ognjena Amidžića, gdje je pokazala tetovažu na nozi. Na njoj se potkrala greška.

Naime, Teodora je tetovirala citat, ali dok je prepisivala s interneta pobrkala je malo riječi. Na nozi joj piše rečenica na engleskom 'Where love begins, love never ends', koja u prijevodu znači 'Gdje ljubav počinje, ljubav nikada ne završava'. Umjesto prvog 'love' trebalo je pisati 'life' (život). 

- Pogrešila sam reč. Pisala sam na internetu i pogrešila. Umesto 'life' sam stavila 'love'. Trebalo je pisati 'gde život počinje, tu ljubav nikada ne završava' i da bude za porodica. Sada piše 'gde ljubav počinje, ljubav nikada ne završava'. Ali nema veze - priznala je Teodora. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...