UŽAS U SUSJEDSTVU: Muškarac izboden u stanu, hitno je prevezen na operaciju…

Policiju je o događaju obavijestila ekipa Hitne pomoći, a policijski službenici su odmah po zaprimljenoj informaciji izašli na mjesto događaja. 

  • Hronika

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 0

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske javljaju da su noćas u 1.50 sati zaprimili informaciju kako je u Splitu povrijeđen 41-godišnji muškarac, koji je zadobio nekoliko ubodnih rana, piše "Slobodna Dalmacija".

Kako se doznaje od Antonele Lolić, voditeljice Odjela za odnose s javnošću PUSD, muškarac nije izboden na javnom mjestu nego u zatvorenom prostoru, odnosno u stanu u Sukošanskoj ulici.

Policiju je o događaju obavijestila ekipa Hitne pomoći, a policijski službenici su odmah po zaprimljenoj informaciji izašli na mjesto događaja. 

- Prevezen je u bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć i zadržan je na liječenju te je podvrgnut i operativnom zahvatu - kazala je Lolić. 

Obavljen je uviđaj i provodi se kriminalističko istraživanje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...