SRĐAN MANDIĆ OTVORIO DUŠU: Sviđalo se to nekome ili ne, s ponosom mogu reći da sam bio pripadnik Armije Republike BiH

Mandić je rekao da je Sarajevo bilo ozbiljan privredni centar i da se on bori za takav grad.

  • Politika

  • 01. Nov. 2020  01. Nov. 2020

  • 0

Kandidat Četvorke za načelnika Općine Centar Srđan Mandić večeras je izjavio kako je ponosan na to što je bio pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine, a svima onima koji gnusnim komentarima pokušavaju ukaljati njegove ime poručio je da slobodno potraže njegovo ime u Registru boraca, prenosi Pressmedia.ba.

Mandić je rekao da je Sarajevo bilo ozbiljan privredni centar i da se on bori za takav grad.

“Zato sam se između ostalog uključio u politiku. Cijeli život sam tu. I da, sviđalo se to nekome ili ne, s ponosom mogu reći da sam bio pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine”, rekao je Mandić, a što su prisutni pozdravili aplauzom.

Video: Press Media

Istakao je da je period agresije na BiH njegova kompletna porodica provela u Sarajevu i da za njega nikada nije bilo dileme ko je gore, “a ko je ovdje dole”.

“Gore su bili agresori i oni koji su na brutalan način željeli da unište sve ovo o čemu sam govorio. Dole su, osim moje porodice, bili svi moji prijatelji i školski drugovi. To su moje ulice! Apsolutno ni tada, a ni danas nemam dileme na kojoj sam strani bio. Na pravoj strani sam bio”, kazao je Mandić.

Onima kojima se to ne sviđa i koji pokušavaju lažima da naruše njegov kredibilitet poručio je da slobodno otvore Registar boraca u kojem će vidjeti da je Srđan Mandić bio pripadnik Armije Republike BiH.

“A svako ko misli da ja trebam o tome nešto reći, tu sam na raspolaganju pa ću pričati i o tim stvarima. Tu sam i tu ostajem”, poručio je Mandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...