NA OVE VIJESTI DUGO SE ČEKALO: Progovorio čovjek koji redovno posjećuje Schumachera i otkrio NOVE INFORMACIJE

- Redovno ga posjećujem i zajedno gledamo televiziju. On se nastavlja boriti, zajedno sa svojom porodicom i ljekarima - rekao je Todt.

  • Sport

  • 02. Nov. 2020  03. Nov. 2020

  • 0

Predsjednik FIA-e Jean Todt (74) jedan je od rijetkih koji ima priliku redovno posjećivati Michaela Schumachera (51).

Bivši F1 prvak zadobio je teške povrede glave još krajem 2013. kada je pao na skijanju. Informacije o njegovu stanju porodica skriva od očiju javnosti i teško je znati u kakvom je stanju danas Schumacher. No, Todt je sada otkrio neke informacije.

- Redovno ga posjećujem i zajedno gledamo televiziju. On se nastavlja boriti, zajedno sa svojom porodicom i ljekarima - rekao je Todt u razgovoru za De Telegraaf, što su prenijeli brojni svjetski mediji.

Schumacherov sin Mick (21) ide očevim stopama i blizu je toga da postane vozač u formuli 1. Stoga je novinare zanimalo je li Michael svjestan uspjeha svoga sina.

- Ne želim govoriti o tome i ići u detalje jer je to privatna stvar. On je mlad i talentiran vozač sa slavnim prezimenom, ali imena ne voze automobile – rekao je Todt i dodao:

- Ako Mick debitira u formuli 1, neće odmah sjesti u pobjednički bolid. Trebat će mu vremena pa je još uvijek prerano govoriti o tome je li on talent kao što je bio njegov otac.

(Večernji list)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...