BEZ MASKE, ALI DOTJERANA DO POSLJEDNJEG DETALJA: Melania obavila svoju građansku dužnost i pokazala kako izgleda haljina od skoro 4 hiljade eura (FOTO)

Na biralištu je nosila bijelu haljinu bez rukava s uzorkom zlatnih lanaca marke "Gucci" od skoro 4 hiljade eura i neizostavne ‘louboutinke‘.

  • Show

  • 03. Nov. 2020  04. Nov. 2020

  • 0

Svoj građansku dužnost obavila je i Prva dama Amerike, Melania Trump, koja je glasovala u Palm Beachu na Floridi. Na biralište je došla u 9 ujutro po lokalnim vremenu, kao i obično dotjerana do posljednjeg detalja.

alt/Melania Trump Foto: Zak Bennett/Afp/Profimedia/

Za ovu svečanu prigodu odabrala je bijelu haljinu bez rukava s uzorkom zlatnih lanaca marke Gucci koja košta skoro 4 hiljade eura. Haljinu je upotpunila torbom odgovarajuće boje i vrtoglavim Louboutin štiklama koje su postale njen zaštitni znak.

alt/Melania Trump, Foto: Zak Bennett/Afp/Profimedia/

Na biralište je došla sama, tek u pratni svojih tjelohranitelja. Američki mediji su primijetili da nije nosila masku, iako je i sama nedavno bila zaražena koronavirusom, no upućeni kažu da ju je ipak stavila kad je ulazila za biralište.

alt/Melania Trump, Foto: Zak Bennett/Afp/Profimedia/

alt/Melania Trump, Foto: Zak Bennett/Afp/Profimedia/

alt/Melania Trump, Foto: Zak Bennett/Afp/Profimedia/

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...