ODLUKA JE KONAČNA: Srbija od ponedjeljka na "crvenoj listi" još jedne zemlje članice Evropske unije...

Govoreći o novim mjerama koje su uvedene u toj zemlji zbog koronavirusa, rekao je da će Srbija od ponedjeljka biti na "crvenoj listi", prenosi Tanjug pozivajući se na agenciju STA.

  • Hronika

  • 05. Nov. 2020  06. Nov. 2020

  • 0

Vlada Slovenije dodala je Srbiju na "crvenu listu" nesigurnih zemalja, što znači da će za one koji dođu iz te zemlje biti obavezan odlazak u karantin, saopćio u četvrtak je ministar unutrašnjih poslova te zemlje Aleš Hojs.

Govoreći o novim mjerama koje su uvedene u toj zemlji zbog koronavirusa, rekao je da će Srbija od ponedjeljka biti na "crvenoj listi", prenosi Tanjug, pozivajući se na agenciju STA.

Produžena zabrana kretanja

Hojs je dodao da je Vlada savjetovala da se ne putuje van zemlje, osim u slučaju nužnosti.

Vlada Slovenije produžila je zabranu kretanja između općina i zabranu okupljanja više od šest osoba za još sedam dana, ali je dozvolila da se otvore još neke firme i službe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...