DA JE BOLJE, NE BI VALJALO: Donosimo vremensku prognozu za narednih DESET DANA

Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 06. Nov. 2020  06. Nov. 2020

  • 0

Poslije podne smanjenje naoblake u Posavini, a tokom noći i u ostatku Bosne. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 6 do 10, na jugu do 14, a dnevna od 10 do 22°C.

Za dane vikenda stabilno, pretežno sunčano i svježije. Jutarnje temperature zraka u Bosni varirat će od 8°C do 14°C, na jugu zemlje do 16°C. Maksimalne dnevne temperature u Bosni između 13°C i 18°C, u Hercegovini do 22°C.

Stabilno i pretežno sunčano vrijeme zadržat će se i početkom sljedeće sedmice (9. novembar). Prema raspoloživim sinoptičkim proračunima, kiša se očekuje u petak (13. novembra) i za dane vikenda.

Minimalne temperature zraka varirat će između 4°C i 9°C u Bosni, do 12°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 8°C i 14°C u Bosni, do jugu Hercegovine do 18°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...