TRI MINUTE ZA SRČANI UDAR: U Budimpešti je viđena filmska završnica, gosti su promašili zicer, a onda je uslijedila kontra i pogodak za ludo slavlje domaćina i plasman na Euro…

Nevjerovatnu utakmicu su u Budimpešti odigrali Mađarska i Island u finalu baraža za Evropsko prvenstvo.

  • Sport

  • 13. Nov. 2020  13. Nov. 2020

  • 0

Island je vodio sa 1:0 do samog finiša, ali je Mađarska došla do preokreta. U 88. minuti, Nego je poravnao na 1:1, a u drugoj minuti sudijske nadoknade gledali smo pravu ludnicu na terenu.

Islanđani su imali nevjerovatnu priliku da zabiju gol za 1:2 i pobjedu koja ih vodi na EP, ali je jedan od defanzivaca Mađarske spasio svoj gol.

Zatim su domaći krenuli u kontru, a loptu je uzeo Szoboszlai, koji je postigao pogodak za 2:1 kojim je tako odveo svoj tim na EP.

Nevjerovatnu ludnicu iz Budimpešte možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...