ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ ZAPREPASTIO NACIJU: „Preko jedne banke iz Crne Gore iznose u Srbiju stotine miliona eura“

Mandatar za sastavljanje nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić ustvrdio je sinoć da se posljednjih dana iz Crne Gore iznose stotine miliona eura u Srbiju.

  • Regija

  • 13. Nov. 2020  13. Nov. 2020

  • 1

"Patriotizam koji se ispoljava posljednjih dana je patriotizam lažne nade. Iz Crne Gore stotine miliona iznose patriote koje su se zaklinjale u Crnu Goru, i to najčešće završava na računima u Srbiji, gdje se kupuju vile, stanovi na ekskluzivnoj lokaciji koju zovu 'Beograd na vodi' i na taj način se blago Crne Gore pretače u drugu državu", kazao je on u intervju za TV Vijesti.

Naveo da za te tvrdnje ima "konkretna saznanja" i da će "vrlo brzo imati i dokaze za to".

"Mi smo poslali zahtjev koji će vrlo brzo pokazati da li su te informacije tačne, i to ne ide preko Centralne banke Crne Gore, nego direktno jedna banka iz Crne Gore koja je sestrinska drugoj, prebacuje ogromna sredstva u Srbiji", kazao je Krivokapić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...