STIGLI REZULTATI: Evo koliko je glasova na izborima osvojila unuka Alije Izetbegovića

Najviše pažnje je privukla kada je nekoliko dana prije izbora javno na svom zvaničnom Facebook profilu podržala LGBT populaciju.

  • Vijesti

  • 16. Nov. 2020  16. Nov. 2020

  • 2

Na listi vijećnika općine Stari Grad na ovim lokalnim izborima nalazila se i unuka prvog predsjednika Predsjedništva BiH i prvog predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) Alije Izetbegovića

Nađa Berberović-Dizdarević bila je kandidatkinja SDA, kako smo već napomenuli, u općini Stari Grad. Listu za Općinsko vijeće je predvodio Abdulah Skaka, koji je, također, iz ove stranke. 

Prema aktuelnim podacima CIK-a, Berberović je osvojila 235 glasova i završila kao 11. kandidat svoje stranke. 

Podsjećamo, u proteklom periodu mnogi mediji su pisali o njoj. Najviše pažnje je privukla kada je nekoliko dana prije izbora javno podržala na svom zvaničnom Facebook profilu LGBT populaciju, piše "Oslobođenje".

image  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...