ZVIJEZDA BARCELONE ŠOKIRALA NAVIJAČE NAJLJUĆEG RIVALA: "Bio sam u Realu na probi i hvala osobi koja je rekla da..."

Mladi španski veznjak Pedri Gonzalez je najveće otkriće na početku sezone u Barceloni.

  • Sport

  • 17. Nov. 2020  17. Nov. 2020

  • 0

Pedri je u Barcelonu došao ljetos iz Las Palmasa te je oduševio svojim igrama u dresu katalonskog kluba. Ronald Koeman mu je dao priliku za igru, koju je ovaj 17-godišnjak itekako iskoristio i pokazao o kakvom se potencijalu radi.

Ovaj tinejdžer je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao deset mečeva i uspio je postići dva gola. Poznato je da je Pedri svojevremeno bio i na probi u Real Madridu, ali mu u "kraljevskom klubu" nisu ponudili ugovor.

Nekoliko godina kasnije stigao je u Barcelonu te se odlučio pohvaliti osobi koja mu je rekla da nije dovoljno dobar da bude član "kraljevskog kluba".

"Svima je poznato da sam svojevremeno bio na probi u madridskom Realu. Ovom prilikom bih želio zahvaliti osobi koja je rekla da nisam dovoljno dobar za Real, jer sada igram za klub o kojem sam oduvijek sanjao. Bilo bi mi jako čudno da sam završio u Realu i da sam morao nositi njihov dres. Navijač sam Barcelone praktično od rođenja", rekao je Pedri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...