UŽASNA NESREĆA KOD BANJE LUKE, NAREĐENA OBDUKCIJA TIJELA: 20-godišnjak usmrtio 45-godišnju pješakinju

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija poginule Milene Stupar.

  • Hronika

  • 17. Nov. 2020  17. Nov. 2020

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer u 17:10 sati u mjestu Ramići kod Banje Luke, poginula je 45-godišnja Milena Stupar iz Banje Luke.

Iz Okružnog javnog tužilaštva je saopćeno da je do nesreće došlo na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor, u mjestu Ramići. Potvrđeno je da je Mihajlo Lazić (20) iz Banja Luke, koji je upravljao automobilom marke “Renault” udario pješakinju.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Željko Blažić zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Banja Luka, piše Oslobođenje.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija poginule koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a – saopćeno je iz tužilaštva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...