"USPUT, KAKO STOJIŠ U DERVENTI...": Igor Žunić u očaju branio Milorada Dodika, a onda se ukazao Dragan Mektić

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovina Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 18. Nov. 2020  18. Nov. 2020

  • 0

Tako je Mektić sinoć komentirao izjavu člana Glavnog odbora SNSD-a Igora Žunića, koji je kazao kako je laž da je lider te stranke Milorad Dodik prijetio građanima Banje Luke.

„Predsjednik naše partije je posebno naglasio da je skupštinskoj većini u Banjaluci stalo da grad funkcioniše i da se sačuva njen dobar imidž. Isto tako, naglasio je da će skupštinska većina podržati realizaciju predizbornih obećanja Draška Stanivukovića koja su za dobrobit svih stanovnika Banjaluke, a među kojima je i besplatan javni prevoz za učenike i penzionere“, naglasio je Žunić.

On je rekao da jeste iznenađenje, ali i razočaranje da kandidat SNSD-a Igor Radojičić nije dobio podršku svojih sugrađana, uprkos tome što je vlast u Banjoj Luci, predvođena SNSD-om, skoro dvije decenje maksimalno ulagala u Banju Luku i „napravila moderan grad sa svim neophodnim sadržajima potrebnim za život današnjeg čovjeka“.

Nije trebalo dugo čekati na reakciju Dragana Mektića.

„Tačno, primjetio je građanima BL, jer kako drugačije protumačiti riječi kojima je rekao da će im ukinuti subvencije za grijanje. Usput, Žuniću, kako stojiš u Derventi?“, poručio je Mektić Žuniću.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...