DODIK OBEĆAO, NEĆE NAPUSTITI RADOJIČIĆA: “Žao mi je što je Igor izgubio... MI SMO OČISTILI BANJU LUKU OD KRIMINALA”

"Žao mi je što je Igor izgubio u Banjoj Luci, mislim da je on bio najbolja opcija za Banju Luku. Mi smo očistili Banju Luku od kriminala", rekao je Dodik.

  • Mini market

  • 18. Nov. 2020  18. Nov. 2020

  • 0

- Igor Radojičić je važan čovjek u SNSD-u, želim prije svega da on ozdravi, mi nećemo napustiti Igora - rekao je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a.

Dodao je da će nakon što Radojičić izađe iz bolnice, održati sastanak s njim.

- Ja sam rekao svoje mišljenje o izborima, možda neke stvari koje sam rekao tada nisu bile dobre. Želim da Banja Luka bude što bolja, ali mislim po onome što je novi gradonačelnik ponudio i obećao iluzorno – kazao je Dodik, prenose "Nezavisne".

- Žao mi je što je Igor izgubio u Banjoj Luci, mislim da je on bio najbolja opcija za Banju Luku. Mi smo očistili Banju Luku od kriminala – rekao je Dodik.

Podsjetimo, dosadašnji gradonačelnik Banje Luke zaražen je koronavirusom i nalazi se na bolničkom liječenju.

Dodik je dodao da SNSD ima 42 općine u RS-u.

- Najjača smo partija ma ko šta pričao – rekao je Dodik.

Naveo je da mu je “žao što je do ovog došlo sa SPS-om”.

- Žao mi je što je do ovog došlo sa SPS-om, jer ni druge partije neće sa njima u koaliciju, bilo je ili mi ili oni – rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, Nenad Nešić, nekadašnji v. d. direktora “Puteva RS”, uradio je sve formalno i na vrijeme.

- Ne znam detalje, ali moramo poslati poruku da se moraju poštivati propisi – kazao je Dodik nakon obilaska Doma zdravlja Banja Luka.

- Ovih dana ćemo izaći s izvještajem o Srebrenici – najavio je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...