DODIKU SE PRIVIĐA: “Naša zastava je zastava Srbije. Naš grb je grb Srbije!”

– Naša zastava je zastava Srbije. Naš grb je grb Srbije. Mi to sada u Republici Srpskoj, zbog odluke visokog predstavnika, nismo mogli da ističemo, ali u svakom slučaju kod nas se pored himne koju smo usvojili, bar tamo gdje ja prisustvujem, himna `Bože pravde` svira i pjeva kao naša najomiljenija pjesma – rekao je Dodik za Televiziju "Happy".

  • Politika

  • 23. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 0

Predsjednik SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je večeras da su priče o ruskom uticaju na RS besmislene i naglasio da je RS od Rusije dobila samo pomoć, a nikad ultimatum, niti išta drugo.

Rekao je da RS i Srbija sada obilježavaju šest značajnih datuma. septembar.

– Naša zastava je zastava Srbije. Naš grb je grb Srbije. Mi to sada u Republici Srpskoj, zbog odluke visokog predstavnika, nismo mogli da ističemo, ali u svakom slučaju kod nas se pored himne koju smo usvojili, bar tamo gdje ja prisustvujem, himna `Bože pravde` svira i pjeva kao naša najomiljenija pjesma – rekao je Dodik za Televiziju “Happy”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...