NJOJ JE SAMO SEKS U GLAVI: Nakon svijeće sa mirisom vagine, slavna glumica osmislila još jedan proizvod…

Otkako je prije nekoliko godina napustila glumu, posvetila se izgradnji vlastitog brenda "Goop", koji kupcima nudi razne proizvode - od sitnica za dom, preko odjeće pa sve do seksualnih igračaka.

  • Show

  • 24. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 0

Bivša glumica Gwyneth Paltrow svakih nekoliko mjeseci ponovno iznenađuje. Otkako je prije nekoliko godina napustila glumu, posvetila se izgradnji vlastitog brenda "Goop" koji kupcima nudi razne proizvode - od sitnica za dom, preko odjeće pa sve do seksualnih igračaka.

Nakon svijeće s nazivom "Ovo miriše poput moje vagine", koja je podigla puno prašine, Paltrow je otišla korak dalje i osmislila kalup za izradu replike penisa. Kako navodi "Goop", ovo je za sve zaljubljene, odnosno za dame koje žele imati vibrator u obliku partnerovog penisa i zabavljati se kada nisu s njim.

Set prigodnog naziva "Clone a Willy" sadrži medicinski silikon, kalup, pastu za izrađivanje na bazi algi i motor vibratora s jednom brzinom koji se ugrađuje u napravljeni kalup, a dostupan je u tri boje. 

Već je rasprodan

Koliko je ovaj proizvod popularan, dokazuje činjenica da se gotovo rasprodao, a kupuju ga većinom žene koje žele nešto posebno za blagdane ili ga darovati dragim osobama. Pretjerano ili ne, odlučite sami, ali ovo je zaista jedan od neobičnijih poklona kojima biste mogli razveseliti sebe, prijateljicu, sestru, mamu ili kolegicu.

Naravno, bit će i onih koji će se zgražati nad ovime, kao što su se zgražali i nad spomenutom svijećom, ali to Paltrow nimalo ne zanima. Nedavno je otkriveno kako je tokom kreiranja poznate svijeće naredila svom osoblju da zaista pomiriše njezinu vaginu, iako ona ne sadrži pravu esenciju vagine, već se samo tako zove.

image 'Svijeća s mirisom vagine' nema u sebi esenciju vagine već note bergamota, cedra, geranija, damaščanske ruže i sjemena ambrete.GOOP

"Goop timu je ovaj zadatak bio kao i svaki drugi. Ona je ultimativna esencija brenda, što znači da svaki proizvod mora odisati njezinom autentičnošću", objasnio je Shaun Kearney, kreativni direktor brenda. Umjesto eteričnih nota vagine, svijeća zapravo miriše na geranij, bergamot, cedar, damaščansku ružu i sjeme ambrete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...