BRUKA I SRAMOTA: Umjesto da otkriju ime ubice, Lukač, Ilić i Ćulum tuže oca ubijenog Davida Dragičevića...

U 13 sati u Osnovnom sudu u Banjoj Luci bit će održano pripremno ročište po tužbi Dragana Lukača, Darka Ilića i Darka Ćuluma protiv Davora Dragičevića radi naknade štete zbog klevete.

  • Hronika

  • 24. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 0

Podsjećanja radi, tužba je podnesena 21. maja 2018., a proširena je u novembru 2018.

Tužbom se navodi da su Lukać, Ilić i Ćulum porodični ljudi, visokih moralnih kvaliteta, ugledni građani zajednice, koji časno, pošteno, predano obavljaju najviše državne funkcije.

Građani zainteresovani za ovo suđenje, okupit će se ispred Osnovnog suda u 12:30 sati.

Dragičević je u više navrata optužio njih trojicu da zataškavaju ubistvo njegovog sina Davida. David je nestao 18. marta 2018. godine, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...