LEGENDARNI "ZMAJ" RAZOTKRIO MUTNI NSBiH: "Zašto Vlatko Glavaš, ja ili bilo koji drugi sportski djelatnik ne može da dođe? Zbog Statuta, je li tako?"

"Pa, ja mislim da Pjanić i Misimović govore isto. Mislim da Pjanić ne govori o logistici. Nego govori o odabiru trenera i igrača. Ja poznajem fudbalere i sve ostale, znamo svi na kakav način se biraju treneri. Odabir i ovog sada i svih dosadašnjih. Savez odlučuje. Pjanić i govori o ljudima koji odlučuju ko će da bude selektor. Pa čak i koji igrači će biti u reprezentaciji", kaže za N1 Elvir Bolić.

  • Sport

  • 24. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 0

"Ja sam bio s Mehom Kodrom dva-tri mjeseca. Ja znam šta se dešavalo nama."

N1: Šta se dešavalo?

"Dešavalo se da smo na ceduljici dobijali spisak igrača iz Republike Srpske. I govorio sam, kao generalni menadžer, da to neću da predam Kodri zato što, ako mu predam, neće pozvati nijednog igrača s te liste. Mi smo morali otići odatle, nismo mogli da budemo tu, bili smo samo dva mjeseca. Zato što nismo tako željeli da zovemo igrače.

A Meho Kodro bi sigurno pozvao neke od tih igrača. Jer, išli smo po Evropi i pratili igrače. Ali, sve to je trajalo dva mjeseca zato što taj spisak je predat i nije urađen. Iste stvari se i sada dešavaju. I dešavale su se konstantno.

Mi znamo da imamo šest do sedam igrača koje moramo pozvati. Koji su nosioci igre i igraju u velikim klubovima. Zašto Vlatko Glavaš, ja ili bilo koji drugi sportski djelatnik ne može da dođe? Zbog Statuta, je li tako?

Isto tako, taj statut se može promijeniti da bi neko dobio status počasnog. Mislim da, što se tiče logistike, naša reprezentacija ima jako dobre uslove. Problem nije logistički, jer i oni znaju da se to dešava."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...