MOBILNI NOVITETI: Samsung službeno najavio...

...mobilne uređaje Galaxy A12 i Galaxy A02s.

  • HiTec

  • 24. Nov. 2020  24. Nov. 2020

  • 0

Stižu mobilni noviteti iz Samsunga. Kompanija je službeno najavila dva nova budžetsa smartfona iz A-serije. Novonajavljene pridošlice su Galaxy A02s i A12, smartfoni sa HD+ Infinity-V zaslonom od 6,5 inča, baterijom od 5.000 mAh i brzim punjačem od 15 W.

Kamere

Oba nova modela dolaze sa prepoznatljivim Samsungovim kamerama. Galaxy A02s ima glavnu kameru od 13 MP, dok ona na A12 modelu ima 48 MP, kao i ultraširoku kameru od 5 MP. Oba pametna telefona imaju i dubinski senzor za fokusiranje detalja od 2 MP, kao i makrosenzor iste rezolucije.

Dizajn

Galaxy A02s uređaji bit će dostupni u crnoj i bijeloj boji, dok će A12 telefone, uz crnu i bijelu, biti moguće kupiti i u plavoj verziji. Oba Samsung uređaja dolaze s integriranom podrškom Samsung Knox i čitačem otiska prsta sa strane.

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...