RUŽNE VIJESTI IZ NJEMAČKE: Ibišević se POTUKAO sa pomoćnim trenerom, nakon čega je...

Schalkeu prijeti ispadanje iz Bundeslige nakon evidentno očajnih rezultata na početku sezone.

  • Sport

  • 24. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 0

Klub iz Gelsenkirchena je u velikim financijskim problemima i sve to se naravno odrazilo i na same igre i rezultate, pa je tim trenutno u opasnoj zoni.

Sada iz Njemačke stiže ružna vijest s Vedadom Ibiševićem u glavnoj ulozi. Navodi se kako se nekadašnji bh. reprezentativac potukao sa pomoćnim trenerom Naldom tokom jednog treninga.

Žestoka verbalna svađa na trenutak se pretvorila u fizički obračun, a ostali članovi tima uspjeli su razdvojiti Ibiševića i Nalda, nakon čega je trening morao biti prekinut. 

Schalke je bez pobjede u ovoj sezoni i čini se da je nervoza u ovoj ekipi veća nego u bilo kojoj drugoj. Poznavajući Ibiševića, ne prihvata da se olako dignu ruke od kluba, ali još uvijek nije objavljen razlog zbog čega se obračunavao s Naldom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...