SRBIJANSKI MEDIJI TVRDE: Severina ima novog, deset godina mlađeg dečka; S Kojićima je puklo nakon njenog prijedloga da...

Splitska pjevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić su već dugo vrijeme odvojeni. Ona većinu vremena posljednjih mjeseci provodi u Hrvatskoj, a Igor je u Srbiji.

  • Estrada

  • 24. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 0

Unazad nekoliko mjeseci počelo se šuškati da je braku pjevačice Severine (48) i njenog supruga Igora Kojića (33) došao kraj. Da je tako, ne može se reći sa sigurnošću jer se o tome nikada nisu oglasili, ali objave na društvenim mrežama svjedoče niz mjeseci kako je par razdvojen - ona većinu vremena provodi u Hrvatskoj, a Igor je u Srbiji.

Kako piše srpski magazin Stars, Splićanka je našla novu ljubav. Navedeni tabloid tvrdi kako je Seve u vezi s deset godina mlađim vlasnikom vinarije, Tomislavom Voštinićem iz Graberja Ivanićkog.

alt

Svi su posumnjali da se nešto čudno događa kada su na društvenim mrežama svi Kojići, odnosno Igorov otac  Keba, njegova supruga Olja i Igorova sestra Nataša, prestali pratiti Severinu. Svi su to učinili, osim 33-godišnjeg Igora. O njihovom odnosu nedavno je za srpske medije progovorio i sam Keba.

- Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a i uvijek su znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, rade sebi - kazao im je.

Podsjetimo, već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s porodicom Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovom domu u Beogradu. Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću.

U aprilu se Severina vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti. Nakon toga pjevačicu su na Instagramu otpratili Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić Keba te sestra Nataša, a sada su to napravile i njene kolegice Lepa Brena i Ana Bekuta.  

Lepa Brena porodična je prijateljica Kojićevih i njihova prva komšinica u elitnom kvartu Bežanijska kosa u Beogradu, a iako se družila sa Severinom i na društvenim mrežama objavljivala zajedničke fotografije, čini se da je prijateljstvu došao kraj.

Ana Bekuta je s Brenom i Severinom tulumarila prije četiri godine na rođendanu Saše Matića. Tada su se sve zajedno fotografirale, a Bekuta je u opisu fotke napisala "tripice".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...