SVETLANA CENIĆ BEZ PARDONA, EKSPRESNO DEMOLIRALA STANIVUKOVIĆA: "U razgovoru o toliko žrtvi upotrebiš 'Čiča-miča gotova priča' i MISLIŠ DA SI FACA…”

Cenić je svojim tvitom kritikovala novog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića nakon što je gostovao u "Pressingu" N1 televizije.

  • Mini market

  • 25. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 4

Profesorica Svetlana Cenić aktivna je na društvenim mrežama. Ona je svojim tvitom kritikovala novog gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića nakon što je gostovao u "Pressingu" N1 televizije, gdje je govorio o stanju u ovom gradu, o Miloradu Dodiku, a komentirao je i presude Haškog suda i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.

Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje "ništa od tog suda".

- Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča - kazao je Stanivuković za N1.

Cenićka je ovo sve prokomentarisala: “U razgovoru o toliko žrtvi upotrebiš "Čiča-miča gotova priča" i misliš da si faca?! Bez obzira verovao ili ne verovao da je bio genocid, prestrašan je taj pokušaj duhovitosti.”

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...