DOK PALMA NJIŠE EKRANE: Opskurni političar iz Srbije priznao da se boji doktora Kona

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je ljekare da se što manje pojavljuju na televizijama.

  • Regija

  • 25. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 0

On je najprije pohvalio sporazume koji se odnose na zajmove koje država uzima u borbi protiv Covida-19, a potom je dodao:

"Želim da zamolim lekare, doktor Kon, svaka mu čast, kad god upalim neki kanal - doktor Kon. Hej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu. Pričali su nam, kada dođe leto, zbog visoke temperature, nestaće kovid, pa hajde još malo, pa evo sad drugi, pa treći talas. Izgleda da koronu više ne delimo na talase i da je neprekidno prisutna", rekao je Marković u Skupštini Srbije.

On je dodao da Srbija može da se pohvali da ima najbolju preventivu i da, na osnovu broja stanovnika, ima najmanji broj umrlih.

Kazao je da koronavirus, prema njegovom mišljenju, treba da postane sastavni dio života, bez psihološkog i medijskog udara.

“Ja neću reći da je to spin, nije spin, ali neću više da slušam doktore. Sinoć sam motao i motao kanale i onda nađem nešto na francuskom jeziku, a nemam pojma, znam deset reči”, izrazio je nezadovoljstvo Marković zbog pojavljivanja ljekara na televizijama.

Marković je napomenuo da je korona počela da ulazi i u vrtiće i procjenjuje da je nisu donijela djeca, već zaposleni.

“Da vidimo te preventivne mere, kako ćemo se izboriti s vrtićima. Ali, tu se stvara problem, ako deca ne idu u vrtiće, roditelji nemaju kod koga da ostave decu pa ne mogu da idu na posao. Krizni štab ima sigurno ideje i plan kako da reši taj problem, a da niko nema štetu”, naveo je Marković.

Konstatovao je i da se Srbija dobro bori i ne može da zamjeri kada se, kako kaže, obraća predsjednik države, jer njemu građani najviše vjeruju, a ljekare je još jednom zamolio da se povuku iz medija.

(SB/Tanjug)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...