UH, ŠTA BI: Edin Džeko se vraća u Englesku ako...

Moguć je povratak u Premier League.

  • Sport

  • 25. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 0

Prema navodima "Manchester Evening Newsa", navijači Manchester Cityja traže povratak Edina Džeke u njihov klub.

Naš reprezentativac već neko vrijeme ne igra zbog zaraze koronavirusom, ali je posljednji test pokazao kako je negativan te da se može priključiti Romi. Upravo je iz Cityja Džeko došao u Romu, a sada navijači zahtijevaju od svog kluba povratak bh. napadača. Opravdanje za ovaj zahtjev leži u činjenici da je Manchester City u velikom problemu što se tiče napadača, odnosno konstantnih povreda Jesusa i Aguera.

Kako navodi "Manchester Evening News", Džeko bi bio idealno rješenje za Manchester City, koji bi, navodno, bio spreman da Džeki ponudi jednogodišnji ugovor.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...