MNOGI NISU HTJELI NI DA ČUJU ZA ČIŠĆENJE: Prljaviju Hondu niste vidjeli, punih 12 sati... (VIDEO)

...su je čistili.

  • Auto

  • 25. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 0

U automobilu mnogi provode sate, ali na čišćenje auta ni ne pomišljaju.

Ljubiteljima automobila čišćenje i pranje automobila sastavni je dio lične higijene. Prostor u kojem se boravi značajan dio dana, mora biti uredan. Ne ulazeći u razloge, neki su skloni zapustiti interijer vozila, a onda se dogodi prava katastrofa. 

Jedan takav primjer nedavno je prikazan kroz sve procese čišćenja. U pitanju je Honda Civic, stara tek pet godina, a stvar je toliko loša da su je druge autopraonice i servisi za čišćenje odbili.

Samo jedan pogled u kabinu, na sjedala, a potom i ono ispod njih je dovoljan da se zaključi koliki je trud potreban samo da se ovako uprlja auto, a kamoli očisti. 

Površina sjedala je gotovo u potpunosti prekrivena mrljama od kojekakvih pića. Ispod su, pak, zaboravljeni ostaci hrane i ambalaže koji su se dijelom integrirali u tapecirung. 

Nakon puno truda i 12 sati čišćenja, automobil je gotov i spreman za predaju vlasniku. I ne sumnjamo kako će biti sretan zbog rezultata, ali i da će račun odgovarati odrađenom poslu.

(Index Auto)     

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...