BRAVO, KOMŠIJE: U ovom crnogorskom gradu oslikan je mural s likom Mustafe Nadarevića

I to ispred ugostiteljskog objekta “San Remo”, a tako se zvao i kafić u seriji “Lud, zbunjen, normalan”.

  • Kultura

  • 26. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 0

Mural je oslikan pored ugostiteljskog objekta “San Remo” a tako se zvao i kafić u seriji “Lud, zbunjen, normalan”, u kojoj je Nadarević imao glavnu ulogu - Izeta Fazlinovića.

Nadarević je početkom godine otkrio je da boluje od karcinoma pluća kad se uključio u kampanju “Udahni za život”, koju provodi Nacionalni program probira i ranog otkrivanja karcinoma pluća.

Preminuo je u 78. godini. Vijest o njegovoj smrti potresla je cijeli region. Za sada su BiH nema obilježja kojima se odaje počast Nadareviću.

(Vijesti.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...